Kim en Nick: smaakvolle muziek voor elke gelegenheid

Uw feest staat centraal bij Kim en Nick. Het ervaren muzikale duo voelt de sfeer uitstekend aan. Wil het publiek dansen? Dan gaat het tempo omhoog. Is er een rustmoment nodig? Dan houden zij zich wat meer op de achtergrond. Flexibel en geschikt voor iedere gelegenheid. Zo stond de band al eerder op recepties, barbecues, café’s, bruiloften en zomerfestivals.

De opstelling van het akoestische duo is compact, waardoor de band op veel locaties kan spelen. Ze hebben een kleine installatie die zij snel en zonder overlast neerzet. Geen gedoe dus tijdens het feest op de dag zelf.

Het akoestische duo Kim en Nick uit Kampen is de ideale coverband voor iedere sfeer, van fluisterzacht tot stevig swingend. Gedoseerd op de achtergrond of iedereen op de dansvloer in de kroeg. Goede liedjes, energiek en met passie gebracht. Het repertoire is gevarieerd van Rock ‘n Roll tot Soul, van Evergreens tot de laatste top 40 hits. Gehuld in een smaakvol akoestisch jasje. Kim en Nick is de ideale band voor uw bruiloft, verjaardag, tuinfeest of bedrijfsfeest. Energiek maar nooit opdringerig.

De akoestische band Kim en Nick vraagt 500 euro voor een programma van zo’n 4 uur. Langer is bespreekbaar. U hoeft verder niets te regelen, houdt u zich maar met het feest bezig 🥳. De band heeft alleen wat elektriciteit nodig.

Kim en Nick speelden jarenlang samen in coverband Kim and The Reckless Beats uit Kampen waarmee zij stevige Rock ’n Roll, Rock en Soul speelden met een volledige band. Het akoestische duo Kim en Nick is voortgekomen uit een wens om wat gas terug te nemen en in kleinere setting mooie liedjes te brengen.